Όροι Χρήσης

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής από τα αρχεία μας. Το tampouridis.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτό.

 1. Τιμές των πωλούμενων προϊόντων
  Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ ενώ οι τιμές είναι χωρίς το κόστος αποστολής και το tampouridis.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
 2. Τρόποι πληρωμής
  Η εξόφληση της παραγγελία σας, μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

Αντικαταβολή (με δική μας χρέωση)
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο αποστολής εκτός αν αναγράφεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 1. Ακύρωση Παραγγελίας
  Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@tampouridis.gr ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που φαίνονται στην ιστοσελίδα..
 2. Επιστροφή προϊόντων
  Το tampouridis.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση πάντως που στο παραδιδόμενο προϊόν αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά σας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.
 3. Όροι εγγύησης
  Επιστροφή των χρημάτων
  To tampouridis.gr δεν θα δεχθεί προϊόντα τα οποία έχουν επιστραφεί χωρίς συσκευασία, καθώς επίσης και στην περίπτωση την οποία η συσκευασία του προϊόντος δεν είναι πλήρης. Εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  Το tampouridis.gr δέχεται επιστροφές προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο εντός 2 ημερών αρκεί η συσκευασία και το προϊόν να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία στάλθηκαν στον πελάτη

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site είναι στο σύνολό τους άμεσα παραδοτέα και διαθέσιμα. Επιφυλασσόμαστε για την διάθεσή τους σε περίπτωση ταυτόχρονης παραγγελίας. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για το προϊόν που ενδιαφέρεστε ή εφόσον κάνετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας.

Αποδοχή των όρων
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του tampouridis.gr, έχουν διαβασθεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.